Ghidul Serviciilor
Energoinstal - Proiectare Si Revizie Instalatii De Gaze, Bucuresti
inapoi la firma 1946 vizite
Poza Energoinstal - detalii firma
Foto

Energoinstal - Expertii tai în instalatii de gaze, verificari si revizii premium în BucurestiÎnca de la început ne-am propus sa devenim cea mai serioasa si profesionista companie de instalatii de gaze din Bucuresti. Astazi, Energoinstal se plaseaza printre cele mai importante companii de gaze din Bucuresti. Calitatea, seriozitatea si profesionalismul ne recomanda!

Pe parcursul celor peste 14 ani de activitate, Energoinstal si-a cultivat statutul de expert în instalatii de gaze premium în Bucuresti si Ilfov, ajungând cea mai dorita companie de pe piata locala. Datoram aceasta realizare unei echipe dedicate, profesioniste si în formare continua de tehnicieni instalatori autorizati ANRE, ISCIR si Distrigaz.

Firma autorizata în tot ceea ce înseamna instalatii gazeSuntem autorizati ANRE si ISCIR pentru efectuarea tuturor serviciilor de instalatii de gaze, de la proiectarea si executia sistemelor de gaze, la verificarea si revizia instalatiilor de gaze, si montarea detectoarelor de gaze. În plus, avem protocol cu Distrigaz pentru efectuarea de revizii si înlocuirea sigiliului pentru asociatiile de proprietari, persoanele fizice si juridice.

Peste 14 ani de experienta în piata de instalatii gaze din BucurestiEnergoinstal se mândreste cu tehnicieni în permaneta dezvoltare si solutii noi de siguranta implementate cum ar fi: Ergo GSM, manometru presiune, aplicatii mobile pentru verificari la instalatiile de gaze si centrale termice, montarea detectoarelor si serviciu de interventie urgenta non-stop pentru instalatii de gaze special conceput pentru asociatiile de proprietari.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.