Ghidul Serviciilor
Energy Mark Solution - Proiectare, Montaj Sisteme Fotovoltaice
inapoi la firma 7 vizite
Poza Despre noi
Foto

Societatea noastra îsi desfasoara activitatea din 2012. Suntem o echipa specializata alcatuita din ingineri certificati în domeniul energetic, electricieni autorizati si instalatori cu experienta, având un scop comun: de a oferi unui numar cât mai mare de consumatori români acces la energiile regenerabile.

Personalul nostru asigura toate etapele unei lucrari pe baza de sisteme fotovoltaice, de la proiectare la montaj si punerea în functiune a acestora.

Serviciile noastre sunt rentabile pentru toate tipurile de consumatori: de la utilizatorii casnici pâna la cei industriali sau detinatorii de spatii comerciale, precum si investitorii în parcuri fotovoltaice. Rolul nostru este sa oferim unui numar cât mai mare de utilizatori români ocazia de a deveni independenti energetic.

Suntem conectati mereu la cele mai noi tehnologii din domeniu si colaboram de peste 5 ani cu producatori si furnizori renumiti de panouri fotovoltaice si accesorii. Prin intermediul magazinului nostru online, comercializam o gama larga de produse utilizate în instalarea sistemelor fotovoltaice ONGRID si OFFGRID.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.