Ghidul Serviciilor
Energy Mark Solution - Proiectare, Montaj Sisteme Fotovoltaice
inapoi la firma 7 vizite
Poza Mentenanta si service sisteme fotovoltaice
Foto

Orice sistem de panouri fotovoltaice necesita o inspectie periodica realizata anual de un specialist sau de catre o echipa, pentru a verifica daca exista deteriorari sau defectiuni. În functie de dimensiunea instalatiei, conditiile de mediu si tipul sistemului (autonom sau racordat la retea), frecventa inspectiei este stabilita în contractul de mentenanta.

Una din cele mai comune sarcini de întretinere a sistemelor solare fotovoltaice efectuata de catre beneficiar este curatarea sticlei de praf. Daca nu este realizata curatarea periodica, praful poate sa scada randamentul sistemului fotovoltaic cu pâna la 20%. Un alt aspect care poate influenta semnificativ randamentul este umbrirea. Beneficiarul trebuie sa se asigure, anual, ca vegetatia înconjuratoare sau alte echipamente de pe acoperis nu umbresc ansamblul.

Echipa de instalatori se poate deplasa pentru lucrari de întretinere a sistemelor fotovoltaice precum: întretinerea bateriilor (pentru sistemele off grid), inspectia si curatarea invertorului, diagnosticarea si verificarea tensiunii (întretinerea regulatorului de încarcare) si verificarea conexiunilor electrice.

Indiferent de tipul instalatiei pe care o detii, inginerii nostri sunt pregatiti sa îti ofere toate recomandarile necesare pentru a asigura functionarea acesteia în parametrii optimi.

Echipa EnergyMark este la curent cu toate defectele si problemele tipice care pot aparea în cazul sistemelor solare fotovoltaice. Folosim mai multe proceduri de stabilire a diagnosticului, în cazul unei functionari defectuoase, precum: inspectia vizuala, verificarea performantei, urmarirea datelor afisate pe ecran, calibrarea si recalibrarea senzorilor, analiza datelor de performanta si productie.

Dintre cele mai comune probleme care pot aparea în cazul sistemelor fotovoltaice, amintim: defectele de izolare si defectele de constructie care pot aparea în urma anumitor greseli de instalare. Pentru a reduce la maximum defectiunile care pot aparea dupa instalare, echipa noastra specializata se asigura de la bun început de proiectarea corecta si instalarea corespunzatoare a acestora.

În cazul în care apar defectiuni care nu pot fi remediate la fata locului în urma verificarii vizuale, inginerii nostri de service sunt pregatiti sa le remedieze.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.