Ghidul Serviciilor
Energy Mark Solution - Proiectare, Montaj Sisteme Fotovoltaice
inapoi la firma 7 vizite
Poza Montaj si punere in functiune sisteme fotovoltaice
Foto

Fiecare lucrare de instalare a panourilor fotovoltaice este diferita. De aceea, este responsabilitatea instalatorilor EnergyMark de a identifica riscurile ce pot aparea pe parcursul executiei lucrarii de montaj sisteme fotovoltaice si a le minimiza sau combate.

Echipa noastra de electricieni si instalatori respecta toate practicile de siguranta si sanatate în munca prevazute de lege si este familiarizata cu riscurile de pe parcursul executiei lucrarii. Înainte de a implementa un proiect, evaluam riscurile si pericolele din spatiul de lucru si ne luam toate masurile necesare de combatere si de preventie a riscurilor în timpul functionarii instalatiei.

La EnergyMark, mentinem calitatea instalarii sistemului tau la standarde înalte, pentru a influenta pozitiv performantele acestuia si durata de viata. La început, selectam toate componentele care alcatuiesc sistemul de panouri fotovoltaice. Pe parcurs, ne asiguram ca acestea sunt instalate conform recomandarilor producatorului si ale proiectantului.

Acordam atentie deosebita conexiunilor sistemului pentru a minimiza pierderile de performanta pe viitor. Planul de montaj sisteme fotovoltaice pe care îl întocmim la începutul fiecarei lucrari de instalare se bazeaza pe anumite etape.

Planificarea personalului si resurselor materiale necesare:

Fiecare etapa este dezvoltata si adaptata în functie de situatia de la fata locului si de tipul instalatiei. Indiferent ca executam lucrari de montaj sisteme fotovoltaice pentru utilizatori casnici, industriali sau pentru proprietari de parcuri fotovoltaice, respectam cu strictete toate etapele de mai sus.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.