Ghidul Serviciilor
Energy Mark Solution - Proiectare, Montaj Sisteme Fotovoltaice
inapoi la firma 7 vizite
Poza Proiectare si consultanta
Foto

Echipa noastra de ingineri specializati în domeniul energetic este pregatita sa realizeze proiectul tehnic electric pentru amplasamentul tau, indiferent de puterea instalata. Executam lucrari variate, de la proiecte de panouri fotovoltaice pe acoperis si pâna la proiectarea sistemelor fotovoltaice pentru spatii industriale sau parcuri fotovoltaice.

Respectam principiile necesare proiectarii si luam în considerare toti factorii specifici locatiei si conditiilor pentru a întocmi proiecte adaptate nevoilor beneficiarului. În urma implementarii proiectului tehnic, pregatim un buget estimativ pentru întreaga lucrare si echipamentele necesare si stabilim împreuna cu tine, pasii de implementat pentru rentabilitatea investitiei tale.

Cum lucram. Principii de proiectare Vizita amplasamentului

înainte de planificarea si proiectarea sistemelor fotovoltaice, efectuam o vizita a locatiei pentru a stabili, în functie de conditiile existente, suprafata, trasee de cabluri si particularitati, daca sunt riscuri ce pot aparea si ce echipamente sunt necesare.

Identificarea nevoilor clientului

discutam în detaliu cu clientii nostri despre nevoile acestora, înainte de a decide daca instalatia este fezabila si a începe proiectarea. Suntem dispusi sa raspundem la orice întrebare despre sistemul propus si sa oferim alternative în functie de diversi factori.

Conditii climatice

luam în calcul locatia amplasarii pentru a stabili eficienta sistemului, în functie de conditiile meteorologice, radiatia solara, temperaturi si ventilatie.

Umbrire

în urma vizitei la amplasament, evaluam daca si în ce masura locatia sistemului va fi umbrita, deoarece umbrirea este un parametru important pentru posibilele pierderi de energie dintr-un sistem fotovoltaic. Luam în considerare fiecare tip de umbrire posibil pentru realizarea proiectului tehnic al instalatiei.

Orientare ansamblu de module

ne asiguram de obtinerea celei mai mari eficiente a panourilor fotovoltaice în functie de orientarea suprafetei acestora fata de razele soarelui.

Proiectare propriu zisa

în functie de nevoile beneficiarului si de informatiile obtinute în pasii anteriori, efectuam toate calculele necesare, selectam echipamentele si accesoriile potrivite si realizam proiectarea tehnica a instalatiei fotovoltaice.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.