Ghidul Serviciilor
Energy Mark Solution - Proiectare, Montaj Sisteme Fotovoltaice
inapoi la firma 7 vizite
Poza Sisteme Fotovoltaice Off Grid
Foto

58.465 lei

Pretul include TVA

Putere invertor sinus pur: 10 kVA / 10 kW
Energie stocata in acumulatori: 19.2 kW
Estimare productie anuala: 11 700 kWh

La cererea clientului se poate asigura si instalarea, costul acesteia reprezentand 20% din valoarea totala a kitului fotovoltaic complet.

Sistem fotovoltaic off-grid complet compus din panouri fotovoltaice monocristaline JA Solar 345 W * 28 buc, invertor off-grid monofazat Growatt 5 kw 2 buc, cabluri solare si conectori MC4 1 set, structura de suport si prindere a panourilor pe acoperis inclinat 28 buc, elemente si accesorii de racordare la tabloul general al casei si tablou de sigurante si protectie.

Curentul continuu produs de panouri este transformat de catre invertor in curent alternativ si folosit la alimentarea consumatorilor casnici. Daca productia de curent a sistemului fotovoltaic nu acopera necesarul de consum din locuinta, energia este preluata din retea. Sistemul fotovoltaic off-grid se poate folosi si in locatii neracordate la reteaua nationala si necesita acumulatori de stocare (baterii) a energiei electrice.

In Growatt SPF 5000ES este integrat un dongle WiFi. În acest fel, invertorul este conectat la internet prin WiFi si ofera o imagine de ansamblu cuprinzatoare a întregului sistem atât la nivel local, cât si de la distanta, cu date de stocare, productie si consum de energie electrica.

Informatii produs Componente Sistem Fotovoltaic Off Grid 10 Kw Garantie Panouri fotovoltaice JA Solar 345 Wp monocristaline – 28 buc 12 ani Invertor Growatt SPF 5000ES- 2 buc   2 ani Sistem de sustinere K2 systems Germania 12 ani Acumulatori 200 Ah GEL – 8 buc (2.400 cicluri la 33% descarcare)   1 ani Cofret AC/DC (sigurante, descarcatoare)   2 ani Conectica (cabluri, papuci, conectori)   2 ani Montaj si punere in functiune (optional)   3 ani
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.