Ghidul Serviciilor
Energy Mark Solution - Proiectare, Montaj Sisteme Fotovoltaice
inapoi la firma 7 vizite
Poza Sisteme Fotovoltaice On Grid
Foto
485 € /KWp + TVA

Puterea instalata a panourilor: 9.84 kw
Estimare productie medie zilnica anuala: 34.4 kWh
Estimare productie anuala: 12 546 kWh

La cererea clientului se poate asigura si instalarea, costul acesteia reprezentand 20% din valoarea totala a kitului fotovoltaic complet.

Sistem fotovoltaic on-grid complet compus din panouri fotovoltaice monocristaline Luxor Solar M108/410W * 24 bucati sau JA Solar JAM54S30 410/MR * 24 bucati, invertor on-grid trifazat Fronius 10 kw 1 buc, cabluri solare si conectori MC4 1 set. Elemente si accesorii de racordare la tabloul general al casei si tablou de sigurante si protectie. Optional la cererea clientului se poate asigura structura de suport si prindere a panourilor pe acoperis inclinat 24 buc.

Curentul continuu produs de panouri este transformat de catre invertor in curent alternativ si folosit la alimentarea consumatorilor casnici. Surplusul de energie electrica este injectat in reteaua nationala. Daca productia de curent a sistemului fotovoltaic nu acopera necesarul de consum din locuinta, energia este preluata din retea. Sistemul on-grid nu se poate folosi in locatii neracordate la reteaua nationala si nu necesita acumulatori de stocare (baterii) a energiei electrice, excesul fiind livrat catre reteaua nationala si folosit de alti consumatori.

Informatii produs Sistem fotovoltaic On Grid 10 Kw Garantie Panouri fotovoltaice 410 W monocristaline – 24 buc 15 ani Invertor Fronius Symo 10.0-3-M   7 ani Sistem de sustinere K2 systems Germania (optional) 12 ani Fronius Smart Meter 63A-3   2 ani Cofret AC/DC (sigurante, descarcatoare)   2 ani Conectica (cabluri, papuci, conectori)   2 ani Montaj si punere in functiune (optional)   3 ani
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.