Ghidul Serviciilor
Grupul Engie Bucuresti - Gaze Naturale Si Servicii Energetice
inapoi la firma 12003 vizite
Poza Preturi reglementate gaze naturale
Foto

Parteneriatul cu tine este bazat pe încredere, transparenţă şi servicii 

Te ajutăm cu tot ceea ce ai nevoie. Acces la serviciul nostru profesionist de Call Center ?i la contul tău virtual din Agenţia online.

În plus, poţi menţine relaţia cu noi prin smartphone dacă îţi descarci aplicaţia mobilă engiemobile. Poţi primi factura prin e-mail şi, pentru şi mai multă mobilitate, poţi plăti factura ENGIE în peste 14.000 de puncte de plată (bancare ?i nonbancare), inclusiv direct de pe platforma Agenţiei online.

Dacă vrei să devii client de gaze naturale în piaţa reglementată, poţi consulta, în func?ie de categoria de client în care te încadrezi din tabelul cu preţurile stabilite de A.N.R.E. (Autoritatea Na?ională de Reglementare în Energie) pentru ENGIE Romania, Conform Ord. ANRE nr. 61/2018. Acestea sunt valabile începând cu 1 august 2018 şi nu includ T.V.A. ?i acciză.

3 beneficii ale clientului din piaţa reglementată de gaze naturale:

Află mai multe detalii despre cum poţi deveni client ENGIE de gaze naturale.

Ce ar trebui să ştim despre furnizarea gazelor în regim reglementat 

România s-a angajat în faţa instituţiilor internaţionale să elimine preţurile reglementate pentru consumatorii casnici şi industriali şi să le alinieze la preţurile din celelalte ţări ale U.E. Pentru ca acest proces să nu fie perceput agresiv de către consumatori, printr-o creştere bruscă a preţului, Guvernul României a adoptat metoda calendarelor de eliminare treptată a preţurilor. Pentru consumatorii casnici, date fiind condiţiile de piaţă, acest calendar a suferit mai multe modificări, în prezent fiind în vigoare calendarul cu termen final la 30 iunie 2021.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.