Ghidul Serviciilor
Ergalahome - Asamblare, Montare Si Reparare Mobila, Bucuresti
inapoi la firma 739 vizite
Poza Schimbare Usi Mobila
Foto

Esti de acord cu noi ca poti avea o bucatarie veche si totusi complet noua prin serviciul de inlocuire usi mobila? Nu, nu este o greseala de exprimare. Acest lucru este posibil prin inlocuirea sau refatetarea usilor vechi ale mobilierului existent. Poate unul dintre cele mai scumpe si costisitoare ansambluri de mobilier dintr-o casa este cel din bucatarie. Din acest motiv il schimbam extrem de rar, iar atunci cand o facem trebuie sa ne asiguram ca dispunem de un buget pe masura.

Daca dulapurile din bucataria ta si feroneria acestora sunt inca in stare buna, dar te-ai plictisit de culoarea mobilei si ti-ai dori un decor nou, e bine sa stii ca poti face acest lucru cu o suma mult mai mica decat ti-ai fi imaginat. Acest lucru este posibil prin simpla refatetare a garniturii existente, modificare care ti-ar putea aduce o economie de pana la 50%.

Luarea deciziei de inlocuire a usilor mobilei de bucatariei se poate executa la domiciliul clientului in cazul in care acesta doreste sa dea un suflu nou mobilierului in special al celui de bucatarie prin schimbarea usilor pentru improspatarea Aceasta varianta de modificare a usilor de mobilier este utila cand nu ai buget si timp de alocat unui asemenea proiect. Renovarea mobilierului pe care il ai deja este cea mai buna.

Inainte de a lua decizia de inlocuire a fronturilor mobilei de bucatariei trebuie sa te asiguri ca decizia luata este una corecta si fiabila pe termen lung si ar trebui sa analizezi cu atentie urmatoarele aspecte: functionalitatea / rezistenta / aspectul si imaginea / costurile suplimentare / materialul / ce se intampla cu lateralele mobilierului de bucatarie.

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare mobila sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.