Ghidul Serviciilor
Ergio Prod
inapoi la firma 779 vizite
Poza Acasa
Foto

 ERGIO PROD - produce si comercializeaza o gama diversificata de produse din lemn: case de locuit, case de vacanta, case de camping, casute din lemn pentru gradina, magazii de unelte, garaje si cover-car-uri, chioscuri, tarabe, pavilioane, pergole, saune si case tip sauna, grajduri de cai, casute pentru copii, mic mobilier de gradina.

Inca de la infiintare, firma Ergio a perserverat, a ajuns cunoscuta la nivel european si s-a afirmat prin calitatea ridicata a produselor sale si tehnologia avansata aplicata. Noile realizari: "codul de bare intern" si implementarea sistemului ISO 9001-2000 sunt rezultatul unei evolutii continue care reflecta seriozitatea, experienta si competenta firmei. Un numar impresionant de produse si peste 10 ani de productie pentru piata europeana, reprezinta o certitudine prin care comerciantii produselor din lemn, au avut si au in firma Ergio, cea mai buna confirmare a calitatii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.