Ghidul Serviciilor
Ertrag
inapoi la firma 241 vizite
Poza Despre noi
Foto

ERTRAG, una din companiile cele mai importante din Romania in domeniul distributiei de ingrediente si arome pentru industria alimentara, a fost infiintata in 1998, desfasurandu-si activitatea la inceput in partea de sud a tarii prin cele doua depozite deschise in Bucuresti si Craiova.

Succesul firmei s-a bazat pe calitatea Aromelor distribuite si pe service-ul oferit partenerilor prin consultanta de specialitate si livrarea prompta a comenzilor.

In anul 2000 Ertrag a incheiat un contract de distributie cu Aromatics, societate romano-americana producatoare de arome, esente si emulsii pentru industria alimentara, devenind in scurt timp cel mai mare distribuitor al acestor Arome in Romania.

In prezent Ertrag si Aromatics au incheiat un parteneriat pentru deschiderea a cinci noi depozite in Romania pentru a veni in sprijinul clientilor prin deservirea prompta a acestora.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.