Ghidul Serviciilor
Escape Group - Alpinism Utilitar Bucuresti
inapoi la firma 81 vizite
Poza Inchiriere echipamente
Foto

Detinand o gama completa si complexa de echipamente de ultima generatie pretabile pentru alpinism utilitar, liftare echipamente, realizare de efecte speciale, montare si sustinere decoruri, Escape pune la dispozitia clientilor sai, In vederea Inchirierii, echipamente verificate si certificate In conformitate cu normele de siguranta stabilite la nivel european si international.

Realizarea celor mai spectaculoase puneri In scena, creearea celor mai impresionante efecte speciale, liftarea echipamentelor In orice conditii, de orice dimensiuni, la orice altitudine, In conditii optime de siguranta, transpunerea In realitate a celor mai creative decoruri, este posibila prin utilizarea echipamentelor puse la dispozitie de Escape.

Alaturi de echipamentele ultraperformante, echipa de specialisti Escape ofera consultanta In utilizarea corespunzatoare a acestora, asigurandu-ne ca sanatatea si siguranta utilizatorilor nu este periclitata.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.