Atelier Candy Bar
Traier Pastry Chef Emilia Maxim
Perioada: 3-4 Martie
Cine poate participa?
Atelierul nostru se adreseaza tuturor celor care vor sa învete cum se realizeaza un candy bar de la zero, cu produse delicioase, aspectuoase, variate, în ton cu tendintele momentului.Acesta este un curs practic 100%, hands on, unde toti participantii vor fi implicati în realizarea bufetului.Podusele vor fi pregatite de la zero, din ingrediente naturale si fara pre-mixuri.La finalul celor 2 zile veti primi diploma de participareVom invata:- tehnicile de productie pentru fiecare produs în parte,- cum sa ne organizam in mod eficient munca în laborator,- cum sa depozitam în mod corect semi-preparatele- tehnici de decorBufetul de candy bar va contine inclusiv produse fara gluten:1. macarons2. mini tarte3. mini choux4. mini cupcakes5. pavlova exotic6. mini savarin7. cheesecake copt si rece8. deserturi la pahar (verrine)9. mini prajituri pe baza de mousseSe ofera:Diploma de participareSuport de curs cu retetele si tehnicile practicateCoffee break & snack breakDegustare produse Toate ingredientele sunt naturale, fara pre-mixuri sau potentiatori de gust artificialiDetalii & Inscrieri: 0735226533