Ghidul Serviciilor
Esho - Design Interior Bucuresti
inapoi la firma 74 vizite
Poza Design interior
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Spatii comerciale

Servicii
Suntem one-stop-shop-ul favorit al celor care îsi doresc o amenajare completa, la cheie; ancorati în estetica functionala si dorinta constanta de mai bine, amenajam spatii comerciale cu sens, care spun cu adevarat povestea brandului.
Portofoliul nostru cuprinde amenajari interioare pentru mall-uri, design interior supermarket-uri, design interior pentru locuri de joaca, saloane Spa si de înfrumusetare; am îmbracat, totodata, si sali de sport, farmacii si showroom-uri, pentru ca fiecare spatiu merita un design de interior care sa genereze experiente desavârsite.
Solutiile noastre premium vin încuibate în colaborarile cu cei mai buni furnizori de pe piata, care asigura calitate superioara indiferent daca vorbim de pardoseli, mobilieri, solutii de iluminat si acustice sau textile si decoratiuni. Toate acestea pun bazele unei fuziuni complete între estetic si functional.

Design interior birouri

Servicii
Amenajarile interioare pentru birouri capata astazi un sens mult mai extins, astfel ca oferim solutii complete pentru spatiile tale:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.