Ghidul Serviciilor
Data Ovyproduct, Bucuresti - Cablare Structurata, Service Computere
inapoi la firma 670 vizite
Poza Cablare structurata
Foto

Ce oferim?

O retea de calculatoare se construieste trecand prin mai multi pasi: de la analiza si proiectare, pana la partea de administrare de retea (mentenanta). Mai jos vom prezenta pe larg etapele pentru realizarea unei retele de Cablare structurata.Proiectarea retelei de calculatoare1. Vizualizarea locatiei clientului - in baza careia vom organiza datele proiectului, stabilirea materialelor folosite:- pozitionarea porturilor de retea pe planul locatiei;- pozitionarea camerei tehnice;- stabilirea traseelor de cablu;- stabilirea nivelului de calitate al echipamentelor preferate de catre client.2. Intocmirea devizului de cablare structurata - reprezentand oferta propusa de catre firma noastra, care cuprinde:- lista materialelor folosite: cabluri utp, cabluri telefonice, prize simple sau mixte: utp / telefonice, switch-uri, routere, plinta, rack, fibra optica, etc.;- cost manopera defalcat: cablare, mufare, gaurire pereti, trasare cablu pe metru liniar;- timpul de executie;- costul manoperei.

Instalare - cablare-structurata si retelisticaIn general se respecta urmatorii pasi cand este vorba de o retea de calculatoare clasica:- instalare canal de cablu, cablare UTP;- montare prize retea, instalare switch si router;- montare rack-uri pentru echipamente;- instalare patch panel, echipamente active si patch cord;- testare cabluri si conectica;- receptie lucrare si instruirea personalului companiei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.