Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Esthera
inapoi la firma 4549 vizite
Poza Interventii nechirurgicale
Foto

Corectarea  ridurilor se realizeaza prin tehnici estetice nechirurgicale:

ACID HIALURONIC CROSS-LINKAT

 

 Acidul hialuronic cross-linkat are o persistenta mai mare in tesuturi si deci un efect mai indelungat. Rezultatul se datoreaza sintezei de colagen natural si constituirii unei matrice dermice ce asigura un efect de durata dupa injectarea acestui produs.El poate fi folosit pentru corectia ridurilor faciale: nazogeniene, verticale dintre sprincene, pentru corectia unor mici imperfectiuni de la nivelul fetei (umplerea unor mici defecte).Produsul este perfect tolerat de organism, este lent resorbabil avind un efect intre 9-18 luni.Injectarea produsului se face cu anestezie locala, recuperarea este imediata nefiind necesara internare.Dupa injectare poate apare local un edem moderat si o usoara roseata care dispar in urmatoarele 24-48 ore.Intervalul de timp dupa care este necesar a se repeta injectarea depinde de mai multi factori: textura tegumentara, stilul de viata, varsta, locul injectarii si desigur cantitatea de filler ce se injecteaza.Rezultatele injectarii sunt imediate, dupa procedura fiind posibila reluarea activitatii.

 

INJECTAREA DE GRASIME

 

Injectarea de grasime este utilizata pentru tratarea ridurilor mai grosiere (glabelare, santuri nazo-geniene).Implica aspirarea grasimii din alta parte a corpului, deci o intervientie mai laborioasa. Rezultatele sunt insa mai durabile.

 

INJECTAREA TOXINEI BOTULINICE

 

 Injectarea toxinei botulinice este utilizata pentru estomparea ridurilor frontale, din jurul ochilor (laba gastei). Efectele dureaza pana la 6 luni.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.