Ghidul Serviciilor
E-Studio Design&development
inapoi la firma 1572 vizite
Poza Grafica print
Foto
Foto
Foto
Foto

Agentia noastra de publicitate ofera clientilor sai un drum mai rapid si mai eficient catre obtinerea tuturor elementelor necesare unei bune prezente pe piata.

Astfel, clientii nostri beneficiaza direct, fara a pierde timp si bani, de un intreg pachet de marketing prin servicii integrate:- crearea identitatii companiei / brandului;- creatia de concepte si materiale promotionale;- diferite forme de aplicare a acestora: afise, fluturasi, materiale promotionale personalizate, panotaje, si nu in ultimul rand asigurarea prezentei pe Internet.

Desi a fost lansata ca o companie axata pe web design si servicii conexe, din dorinta de a-si sprijini clientii in tot ceea ce inseamna elemente si materiale de identitate, precum si pe fondul solicitarilor in oferirea de solutii diverse, WebBRAIN Design i-a reprezentat initial pe clienti in fata unor companii din domeniul tiparului digital si offset. Cresterea continua a numarului cererilor de acest gen, finalizarea cu succes a proiectelor respective, precum si dorinta de dezvoltare continua a activitatii in acelasi ritm cu cererea pietei din domeniu, ne-a determinat sa infiintam E-Studio Design&Development in scopul de a oferi clientilor nostri o gama de servicii complete.

Am realizat pe parcursul activitatii lucrari de grafica si print pentru clienti precum:

- Karom- Zarea - Fundatia Daisy Hope- Fundatia Centrul Educatia 2000+ - Azzara- Costiana - Senia Company 999 - AD Development etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.