Ghidul Serviciilor
Etnis - Instalatii De Incalzire, Service Centrale Termice Si Aer Conditionat, Iasi
inapoi la firma 1565 vizite
Poza Centrale termice Vaillant
Foto

Noua generatie ecoTEC pro este mai eficienta, mai durabila si mai usor de utilizat decât a fost vreodata. Sunt atat de compacte incat pot fi montate în cel mai mic spatiu, si cu toate acestea, sunt foarte eficiente furnizand în mod fiabil încalzire centrala si apa calda caselor cu o singura familie sau cu mai multe apartamente. Calitatea înalta a centralei ecoTEC pro este demonstrata acum de noul design si de noua tehnologie. Controlul automat al arderii de care dispune aceasta, un nou sistem pneumatic pentru amestecul gaz-aer si o pompa cu eficienta ridicata cu un consum redus de energie. Conceptul noului aparat si noua interfata usor de citit, cu afisaj iluminat, fac instalarea, întretinerea si operarea mai simple ca niciodata.

Centralele termice cu tehnica condensarii ecoTEC pro cu functionare pe baza de gaz reprezinta alegerea optima dintre toate centralele termice murale. Acestea ajuta atât bugetul gospodariei cât si mediul înconjurator, prin realizarea de economii în toate domeniile –cu exceptia confortului. Pentru modernizare, precum si în cladirile noi, un aparat ecoTEC pro reprezinta o solutie sigura pentru viitor.

Avantajele centralelor termice cu tehnica condensarii:

* Eficienta la puterea nominala si Hi(50/30)

Documente utile:

Manual utilizare ecoTEC ProEticheta Clasa A - VUW INT II 236/5-3 PROPliant small ecoTEC proManual instalare ecoTEC ProFisa tehnica ErP ecoTEC pro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.