Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Euforia Travel
inapoi la firma 691 vizite
Poza Bilete avion
Foto

Pentru ca stim cat de pretios este timpul dumneavoastra si cat de neplacuta poate fi cautarea variantei optime dorim sa venim in intampinarea acestei nevoi cu numeroase solutii in ceea ce priveste biletele de avion, bazandu-ne pe criterii relevante: orar de zbor, tarife, numar de transferuri.

Va rugam sa ne contactati pentru cele mai convenabile variante de calatorie!

Conditii generale de rezervare – vanzare a biletelor de avion

Odata cu efectuarea rezervarii, veti primi informatii referitoare la pretul zborului (valabil la data rezervarii), precum si informatiile referitoare la conditii, restrictii si reguli aplicabile biletului de avion ce poate fi cumparat in baza respectivei rezervari. Toate conditiile, regulile si restrictiile aplicabile unui bilet de avion sunt cele dictate de Compania aeriana precum si de alti factori (de ex. obligatia detinerii vizei), independenti de vointa Agentiei. Aceste reguli, precum si pretul biletului de avion, se pot modifica, prin vointa celor ce le-au impus, pana in momentul cumpararii efective a biletului, fara ca Agentia sa poata fi facuta in vreun fel raspunzatoare.

Dupa emiterea biletului de avion, toata responsabilitatea privind efectuarea calatoriei revine companiei aeriene.

Pasagerul este obligat sa se prezinte la imbarcarea pentru zbor cu cel putin 2ore inainte de ora plecarii pentru zboruri internationale si minim 1ora si 30min inainte de ora plecarii pentru zboruri interne, pentru a i se putea intocmi formalitatile necesare. Fiecare Turist este raspunzator personal pentru respectarea prevederilor serviciilor pasapoarte, vamale, sanitare, etc. ale tarii in care calatoreste. Cetatenii straini trebuie sa se informeze asupra obligativitatii vizelor la consulatele si ambasadele tarilor in care vor sa calatoreasca. Este indicata reconfirmarea zborului de intoarcere cu 72 ore inainte, in caz contrar putand fi anulata rezervarea acelui zbor.

 

In functie de reglementarile companiilor aeriene, Pasagerul  poate prezenta la check-in  pentru zborurile internationale,  una sau doua piese de bagaj a cate 20-23 kg fiecare, cu dimensiuni totale  (lungime + latime + inaltime) de 158 cm, precum si o piesa pentru bagaj de mana de 5-10 kg, cu dimensiuni totale de 115 cm. Pentru zborurile interne, limita de greutate pentru bagajele de cala este de 10-20kg/persoana, iar pentru bagajul de mana de 5-10 kg. Informatii exacte va vor fi comunicate la emiterea biletelor de avion. Excedentul de bagaje se taxeaza suplimentar de catre companiile aeriene.

 

Pasagerii cu probleme grave de sanatate, precum si pasagerele insarcinate vor putea calatori numai cu acordul scris al medicului curant, obtinut cu maxim 7 zile inaintea datei zborului. 

Animalele domestice sunt acceptate la bordul aeronavelor numai cu rezervare anterioara confirmata de catre compania aeriana si numai cu model standard de cusca.

 

La bordul aeronavei sunteti obligati sa respectati recomandarile personalului de bord si puteti solicita informatii despre programul de fidelizare al companiei aeriene cu care calatoriti pentru a putea beneficia ulterior de avantajele oferite membrilor.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.