Ghidul Serviciilor
Eugen Si Fiul, Instalatii Gpl
inapoi la firma 3083 vizite
Poza Instalatii GPL
Foto
Foto
Foto

Instalatia GPL auto Landi Renzo Omegas Direct a fost conceput luând în considerare particularitatile motoarelor cu injectie directa. Este un produs de avangarda având în vedere progresul tehnologic înregistrat în ultimii ani în rândul injectiilor directe de benzina, având drept scop declarat un standard minim al normelor de poluare, un consum scazut si o performanta auto (cuplu\capacitate cilindrica) buna.
Landi Renzo, prin instalatia GPL Omegas Direct, ofera o solutie de conversie la GPL pentru foarte multe modele de autoturisme.


Centralele GPL din componenta instalatiei GPL auto Landi Renzo Omegas Direct (AEB 3000, DI 108, DI 60) sunt asambate în carcase metalice si beneficiaza de rezistenta ridicata la praf, temperaturi înalte si apa potrivit standardului IP6K9K. Acestea dispun de conectivitate OBDII prin intermediul protocoalelor K si CAN pentru o diagnoza amanuntita a sistemului de injectie de benzina. Reductorul GPL LI 10


Reductorul GPL LI 10 a fost proiectat beneficiind de experienta OEM a companiei Landi Renzo cu principalii producatori auto internationali testat si validat dupa numeroase teste de anduranta si functionalitate. Designul compact înglobeaza atât electrovalva comandata de catre ECU GPL, ce permite alimentarea cu carburant la întrunirea parametrilor optimi de functionare pe GPL cât si filtrul de GPL. Acesta a fost proiectat si testat pentru a echipa motorizari normal aspirate sau turbo.


Reductorul GPL LI 10 este disponibil în 2 versiuni:
– LI 10 ce poate gestiona motorizari de pâna la 160 kW;
– LI 10 Majorat ce poate gestiona motorizari de pâna la 210 kW.

https://www.gpleugensifiul.ro/landi-renzo-omegas-direct

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.