Ghidul Serviciilor
Eugen Si Fiul, Instalatii Gpl
inapoi la firma 3083 vizite
Poza Instalatii GPL
Foto
Foto

Sistemul GPL (instalatia GPL auto) Landi Renzo Omegas 3.0 reprezinta solutia furnizata de producatorul italian Landi Renzo pentru echiparea motorizarilor de 5, 6 sau 8 cilindri ce beneficiaza de injectie multipunct catalizata. Selectia atenta a componentelor din potofoliul producatorului Landi Renzo pentru rapiditate, precizie, rezistenta la temperaturi înalte si impermeabilitate, permit instalatiei GPL sa treaca teste de anduranta riguroase, asigurând eficienta ridicata timp îndelungat. Instalatia GPL Landi Renzo Omegas 3.0 este compatibila cu norma de poluare Euro 6. Calibrarea avansata ofera acuratete si precizie la nivelul montajului instalatiei GPL auto.

Centrala GPL Omegas 3.0 este asamblata într-o carcasa metalica si beneficiaza de rezistenta ridicata la praf, temperaturi înalte si apa potrivit standardului IP6K9K.Aceasta permite controlul amanuntit asupra sistemului de injectie de benzina prin intermediul conexiunii OBD II.

Rampa GPL GIRS 12 a fost proiectata, testata pentru a asigura performante superioare, precizie în injectia carburantului, prezentând o constructie revolutionara realizata prin procedee de injectie cu material tehnopolimer care înlocuieste vechiul procedeu de prelucrare a metalului. Etanseitatea ei, protectia la praf, temperaturi înalte si apa sunt asigurate gratie conectorului din dotare clasificat cu clasa de protectie IP6K9K.

Reductorul GPL LI 10 este un reductor de tipul monotreapta compensat vacumatic ce beneficiaza de schimbator de caldura lichid de racire-GPL. A fost proiectat beneficiind de experienta OEM a companiei Landi Renzo cu principalii producatori auto internationali testat si validat dupa numeroase teste de anduranta si functionalitate. Designul compact înglobeaza atât electrovalva comandata de catre centrala GPL ce permite alimentarea cu carburant la întrunirea parametrilor optimi de functionare pe GPL cât si filtrul de GPL. Acesta a fost proiectat si testat pentru a echipa motorizari normal aspirate sau turbo.

Comutatorul GPL permite vizualizarea si selectarea carburantului pe care doriti sa-l utilizati. De asemenea acesta permite vizualizarea nivelului de carburant GPL din rezervor prin intermediul celor 5 leduri din partea superioara. Comutatorul GPL dispune de un dispozitiv acustic, care atentioneaza utilizatorul cu privire la trecerea pe benzina pentru joasa presiune (la terminarea carburantului) sau la trecerea pe benzina în urma aparitiei unei erori (functie de diagnoza).

Multivalva GPL permite stocarea carburantului în rezervorul GPL, mentine sub control presiunea carburatului GPL fiind un element de siguranta al instalatiei GPL si asigura alimentarea cu carburant GPL a componentelor din compartimentul motor prin intermediul conductelor de înalta presiune la indeplinirea conditiilor optime de utilizare a carburantului alternativ GPL. Sistemul GPL ( instalatia GPL auto) Landi Renzo Omegas 3.0 reprezinta solutia furnizata de producatorul italian Landi Renzo pentru echiparea motorizarilor de 5,6 sau 8 cilindri ce beneficiaza de injectie multipunct catalizata. Selectia atenta a componentelor din potofoliul producatorului Landi Renzo pentru
rapiditate, precizie, rezistenta la temperaturi înalte si impermeabilitate, permit instalatiei GPL sa treaca teste de anduranta riguroase, asigurând eficienta ridicata timp îndelungat. Instalatia GPL Landi Renzo Omegas 3.0 este compatibila cu norma de poluare Euro 6. Calibrarea avansata ofera acuratete si precizie la nivelul montajului instalatiei GPL auto.

https://www.gpleugensifiul.ro/landi-renzo-omegas-30

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.