Ghidul Serviciilor
Eurest
inapoi la firma 555 vizite
Poza Servicii
Foto

Eurest ofera servicii complete de catering pentru organizatia dumneavoastra. Ne asumam responsabilitatea in administrarea serviciilor de catering pentru institutia dumneavoastra si va vom elibera de orice grija legata de aceasta activitate. Vom creste productivitatea muncii, respectand standardele ISO si HACCP, vom optimiza costurile legate de restaurantul companiei dumneavoastra multumita experientei noastre in administrarea serviciilor de catering.

Ne remarcam prin dezvoltarea si livrarea de servicii de catering originale si oferirea de solutii adaptate, astfel incat sa venim in intampinarea cerintelor dumneavoastra cu un inalt nivel de servire, eficienta, consecventa si flexibilitate indiferent de domeniul si locatia in care activati: cladiri de birouri, zone industriale, scoli, colegii si spitale. Suntem pasionati de ceea ce facem si suntem dedicati pentru a furniza clientilor nostri servicii de inalta calitate. Ne dorim sa fim o companie adevarata care poate stabili un nivel de satisfactie ridicat, care poate fi considerat un factor de comparatie.

Eurest detine mai mult de 45 de restaurante care deservesc zilnic aproximativ 18 000 de clienti si a fost desemnat lider, in Romania, la categoria Administrarii Serviciilor de Catering in anul 2005. Noi nu aducem doar o mai buna calitate si eficienta in serviciile de catering, ci cream si servicii personalizate pentru angajatii si vizitatorii dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.