Ghidul Serviciilor
Euro Deka Group - Accesorii Mobilier, Scaune, Picioare De Birouri, Brasov
inapoi la firma 3989 vizite
Poza Picioare de mese
Foto

Culori: Standard Gri metalic si optional Negru, Alb sau Cromat  Adauga la Favorite 

Cadrul Lamen este un model farte impunator cu o structura foarte robusta si eleganta. Piciorul este facut din platbanda de otel de cu latimea de 80 mm sau 60 mm si grosimea de 10 mm. La comanda se poate executa si cu lungimea intre 50 si 220 cm. Cadrul se poate folosi pentru mese cu incarcare medii (40 kg-60 kg incarcare pe blat). Traversele ofera o rigiditate ridicata avand prinderea pe picior cu 4 suruburi M6. Optional se poate dota cu suport de PC cu prindere de blat si panou frontal din tabla perforata. Include picioruse de reglaj in plan pentru pardoseala.La comanda se poate vopsi in diverse culori din paleta RAL. Cadrele sunt vopsite in camp electrostatic.Recomandat pentru birouri manageriale sau diverse structuri rezidentiale.Produs la comanda. 

 

 

Va punem la dispozitie solutii variate de picioare de masa foarte elegante si cu structuri extrem de robuste, de diverse dimensiuni, din care puteti alege ceea ce se potriveste necesitatilor dumneavoastra. Ofertele noastre cuprind mai multe modele de picioare de mese reglabile si nu numai. Structurile metalice sunt potrivite pentru birouri manageriale sau ansamble rezidentiale. Produsele dispun si de picioruse de reglaj in plan pentru pardoseala. La comanda executam si structuri speciale in functie de proiectul clientului.Cadrele sunt vopsite in camp electrostatic si se pot folosi pentru mese cu incarcare medii. Picioarele de mese se pot vopsi in diverse culori din paleta RAL.Firma noastra este importator direct pentru toate produsele oferite.Picioare de mese

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.