Ghidul Serviciilor
Euro Deka Group - Accesorii Mobilier, Scaune, Picioare De Birouri, Brasov
inapoi la firma 3989 vizite
Poza Scaune de nunta
Pret: 170 RON
Foto

Scaunul de nunta OXO, imbina designul clasic al scaunelor de nunta Chiavari cu robustetea materialelor de ultima generatie.Folosirea plasticului (polipropilena PP5) duce la o rezistenta mult imbunatatita a acestui scaun de nunta extrem de popular. Incarcarea permisa la scaunele de nunta din plastic  importate de noi este de 200 de kg, fata de cca 120 de kg la alte tipuri de scaune (lemn/metal).Datorita colorarii in masa, zgarieturile nu se observa pe acest scaun si nu este nevoie sa fie reconditionate periodic.Scaunele de nunta Oxo nu au imbinari fiind produse cu tehnologii de ultima ora prin injectie cu gaz, astfel ele fac fata unui regim intens de utilizare fara nici o mentenanta.Folosirea materialelor de ultima generatie va asigura o rezistenta foarte buna mecanica si la uzura. Greutatea scazuta scaunelor de nunta Oxo, le face usor de manevrat si de stivuit. Culoarea scaunelor ramane aceeasi in timp, chiar daca sunt folosite preponderent in regim outdoor. Materialul folosit are protectie impotriva razelor UV.Scaunele de nunta Oxo se pot curata extrem de usor cu apa si detergenti sau prin spalare cu jet.Este ideal pentru utilizarea in aer liber dar si pentru interior. Este usor de curatat si este foarte rezistent la razele UV. Nu se decoloreaza nu se deformeaza. este foarte durabil, stabil si in acelasi timp usor. Scaunul este stivuibil si are talpa de cauciuc antiderapanta.Dimensiuni:- inaltime totala: 93 cm- inaltime sezut: 44 cm- latime sezut: 41 cm- latime spatar: 42 cm- adancime sezut: 40 cm

Obiectele de mobilier pentru evenimente speciale au un rol la unul dintre cele mai importante momente din vietile noastre. Pentru cei care cautati astfel de mobilier, precum modele de scaune de nunti, dar si mese pentru evenimente speciale sau pernute pentru scaune de nunta, noi va oferim cele mai bune variante. Oferta noastra cuprinde cateva dintre cele mai bune tipuri de scaune de nunti tip Chiavari, Regal si Imperial, confectionate din plastic ranforsat cu fibra de sticla, mese pentru evenimente, dotate cu cadre metalice si blat MDF sau pernute pentru scaune de nunta, cu huse din bumbac, catifea sau materiale impermeabile. Firma noastra este importator direct pentru toate produsele oferite.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.