Ghidul Serviciilor
Euro Deka Group - Accesorii Mobilier, Scaune, Picioare De Birouri, Brasov
inapoi la firma 3989 vizite
Poza Scaune de terasa
Foto

Model : EOS Y polipropilena de inalta densitate si picioare de polipropilenaProdus patentat, Certificat CE, Certificat ISO 9001, Certificat CATAS, Certificat TUV, certificat WIPO 

 

Stim cu totii cat de dificil este sa alegem obiectele de mobilier care ni se potrivesc. De aceea, daca vreti sa cumparati, spre exemplu, scaune de terase foarte atractive, confortabile si de calitate excelenta, atunci noi te putem ajuta cu cele mai bune oferte. Avantajele modelelor noastre de scaune pentru terase sunt numeroase: design-ul este foarte modern, materialul folosit este plasticul, ranforsat cu fibra de sticla, scaunele nu se decoloreaza, nu se deformeaza, sunt foarte durabile, stabile si usoare si se pot utiliza atat in aer liber, la terase, cat si la interior. Puteti alege din numeroase modele, in culori foarte diversificate. Firma noastra este importator direct pentru toate produsele oferite. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.