Ghidul Serviciilor
Agentia Internationala De Detectivi Particulari Top Secret
inapoi la firma 1760 vizite
Poza Cat costa o investigatie/supraveghere?
Pret: 20 EUR
Foto

Onorariile agentiei noastre de detectivi particulari sunt calculate in functie de dificultatea serviciilor prestate. Costurile nu pot fi stabilite initial fara sa facem o evaluare amanuntita a complexitatii procesului investigativ precum si stabilirea potentialului uman ce va fi angrenat, suportul logistic, numarul autoturismelor folosite, numarul de detectivi, etc.Exista o procedura stricta pe care o punem in aplicare in ceea ce priveste procesul investigativ.

Totusi, Agentia nostra de detectivi particulari va garanteaza CELE MAI MICI TARIFE, astfel incat cazurile dumneavoastra sa poata fi solutionate. Deoarece, pentru noi, CLIENTUL multumit este cea mai buna reclama.

Cum/cand platesc?Tariful stabilit de agentia noastra de detectivi particulari se va plati in numerar sau prin transfer bancar in contul Agentiei. La data semnarii contractului, inainte de inceperea procesului investigativ, se va plati un avans de 50% din pretul convenit in contract.Cetatenii strainii sau persoanele care nu se afla in tara pot plati prin servicii bancare stabilite de comun acord.

Cat dureaza o investigatie/supraveghere?Experienta acumulata ne permite sa ducem la bun sfarsit un caz intr-un timp cat mai scurt, in functie de complexitatea procesului investigativ.Dupa ce vom face o evaluare a complexitatii acestuia vom putea sa facem o estimare, tinand cont si de solicitarea dumneavoastra privind termenele de predare a raportului investigativ.

Rezultatele investigatiei/supravegherii sunt sustinute de probe?Rezultatele obtinute in procesul de investigatie vor fi sustinute intotdeauna cu dovezile necesare (foto, film, inregistrari audio, documente, etc), in functie de diversitatea in care clientul le doreste.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.