Ghidul Serviciilor
Euro House - Panouri Si Sisteme Solare Fotovoltaice, Brasov
inapoi la firma 1144 vizite
Poza Placi de Fibrociment
Pret: 8.856,11 RON
Foto

Placa de fibrociment cu suprafata rigida si neteda.Dimensiuni placa 2700×1250 mm. Pret per palet.

PLACILE DE FIBROCIMENT  sunt utilizate pe larg în constructii. Au o înalta rezistenta mecanica, la apa si foc, ofera izolare fonica buna, sunt durabile.Testarile au demonstrat – PLACILE DE FIBROCIMENT pot rezista în conditii meteorologice nefavorabile pentru o perioada lunga de timp.

Nu contin fenol si formaldehida, nu ard si nu elimina toxine si fum la încalzire.Se vopsesc si se tencuiesc foarte usor.

Placile de fibrociment se utilizeaza la:– decorarea externa a caselor si cladirilor;– placaj pe interior si exterior a zonelor cu umiditate ridicata;– lucrari de reparatie, reconstructie si restaurare;– placajul caselor cu carcase din lemn;– izolarea termica a cladirilor industriale si agricole;– constructia supraetajarilor în structuri existente;– productia de case prefabricate, cladiri cu birouri, etc.;– structura portanta înlocuind sapa traditionala la pardosea si acoperis.

Recomandari:pentru placajul pe exterior si interior a peretilor se folosesc placi cu grosimea 8-16mm;pentru fatade ventilate a se utiliza placi cu grosimea 8-12mm;pentru pardoseli si sape sunt folosite placi cu grosimea 16-36mm;pentru alte situatii sau în caz de neclaritati va oferim consultanta gratuita telefonic sau prin e-mail.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.