Ghidul Serviciilor
Euro Labels - Etichete Adezive Personalizate
inapoi la firma 23 vizite
Poza Etichete de informare
Foto

Etichetele transparente sunt recomandate pentru aplicatii în cadrul carora produsul se doreste a fi aratat în detaliu dincolo de ambalaj si eticheta.

Obtinem aspectul invizibil al etichetelor noastre combinând pelicule netede de înalta claritate si straturi adezive care nu se îngalbenesc. Folosind metode specifice de productie, prevenim cu atentie încluderea de aer si particule care ar putea reduce claritatea ansamblului. Aceste etichete transparente personalizate se pot aplica prin sisteme automate, pentru a preveni aparitia bulelor de aer sau a urmelor de manipulare.

Prin imprimarea cu transfer termic, disponibila în una sau mai multe culori, putem crea optiuni nelimitate de a contopi imagini si informatii importante.

Folosind etichete transparente autoadezive, veti beneficia de o alternativa mai eficienta din punct de vedere al costurilor si totodata mai flexibila la imprimarea directa.

Recomandam utilizarea unor etichete autoadezive transparente în special pentru produsele de înalta calitate care necesita etichete inovatoare. Cu toate acestea, aspectul de produs fara eticheta poate fi implementat în orice industrie pentru a oferi o înfatisare premium

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.