Ghidul Serviciilor
Euro Labels - Etichete Adezive Personalizate
inapoi la firma 24 vizite
Poza Etichete de trasabilitate
Foto

Cutiile si containerele returnabile care sunt utilizate în scopuri logistice necesita etichetare frecventa. Etichetele adezive, aplicate direct pe aceste ambalaje, pot lasa urme dupa fiecare îndepartare. Din cauza acestor acumulari reziduale, scanarea gresita a codurilor de bare vechi poate genera conflicte si erori în timpul procesarii datelor. De asemenea, acestea pot duce la o munca ineficienta si costisitoare de curatare si razuire.

Solutia noastra la aceste probleme este un suport etichete autoadezive care va gazdui eticheta finala pe perioada în care aceasta trebuie sa însoteasca produsul. Datorita stratului unic de acoperire al acestui suport, etichetele adezive pot fi pur si simplu desprinse si eliminate dupa fiecare calatorie, fara a lasa urme sau semne inestetice.

Acest produs reprezinta un suport permanent pentru eticheta si necesita o singura investitie pe ambalaj. Daca este aplicat corect, va rezista la fel de mult ca ambalajul purtator.

Versiunile noastre standard de suporturi pentru reetichetare se potrivesc cu dimensiunile obisnuite ale etichetelor europene (DIN) si sunt compatibile cu orice eticheta adeziva cunoscuta. Cu toate acestea, am conceput si numeroase versiuni personalizate de suport etichete, atât din punct de vedere al marimii cât si în ceea ce priveste suprafata pe care se lipesc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.