Ghidul Serviciilor
Euro Labels - Etichete Adezive Personalizate
inapoi la firma 23 vizite
Poza Piese stantate
Foto

Atunci când componentele sensibile trebuie ferite de vibratii, putem produce carcase stantate sau benzi si piese autoadezive din spuma pentru o protectie optima.

Stantarea pieselor asigura o calitate constanta si o precizie ridicata în cazul formelor complexe iar inserarea zonelor fara adeziv permite ca acestea sa fie usor de îndepartat sau de manipulat.

În plus fata de piesele stantate, fabricam o gama larga de piese auto-adezive din spuma pentru absorbtia completa a socurilor. Gama noastra extinsa de spume tehnice, care include XPE si PEE, ne permite sa selectam densitatea si duritatea potrivite pentru solutia optima de protectie a produselor. Piesele noastre adezive din spuma pot fi prevazute cu caracteristici de ignifugare sau de conductivitate a curentului electric. Liner-ul acestor piese din spuma nu este taiat, permitând astfel o desprindere facila înainte de aplicarea pe suprafata produsului

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.