Ghidul Serviciilor
Euro Labels - Etichete Adezive Personalizate
inapoi la firma 23 vizite
Poza Protectii pentru etichete
Foto

Industrii precum cea auto sau electronica necesita protectia datelor produsului deja marcat care trece prin procesele de vopsire clasica sau în câmp electrostatic.

Etichetele noastre de acoperire va ajuta sa protejati eticheta de identificare a articolului, actionând ca o carcasa în timpul tratamentului de suprafata al produsului. Aceste etichete constau dintr-o îmbinare de pelicule ce integreaza o componenta care permite prinderea si indepartarea acestui tip de eticheta dupa utilizare.

La finalul procesului de uscare a vopselei, protectia este rapid desprinsa si datele de identificare a produsului devin din nou vizibile.

Putem oferi aceasta solutie nu doar pentru procesele obisnuite de vopsire, ci si pentru aplicatii cu intervale specifice sau critice de temperatura sau în cadrul carora actioneaza tensiuni extreme asupra materialelor

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.