Ghidul Serviciilor
Euro Mini Storage
inapoi la firma 1110 vizite
Poza Euro Mini Storage in Romania
Foto

EuroMiniStorage este primul depozit cu auto-servire din România cu destinaţie specifică, cu o suprafaţă aproximativă de 7 500 metri pătraţi pe trei nivele şi cu peste 1 000 unităţi disponibile pe o suprafaţă de 5 600 metri pătraţi spre închiriat.

 

Investitorii canadieni au vrut sa creeze o clădire de talie mondială, fără menajamente în privinţa costurilor sau efortului folosind cele mai bune standarde şi sisteme globale pentru a face experienţa de auto-servire într-adevăr excepţională.

 

Investiţia totală se apropie de 8 milioane de euro.

 

EuroMiniStorage a ales locaţia pentru a maximiza vizibilitatea şi accesul şi a creea o locaţie de retail pentru depozite de tip auto-servire din Romania.

 

Având în prezent magazine atât în Bucureşti cât şi în Budapesta, grupul planifică deschiderea unor altor 4 depozite în fiecare oraş în următoarele 36 luni, investind până la 25 milioane euro.

 

EuroMiniStorage a stabilit standardul în ceea ce priveşte conceptul de depozit cu auto-servire în România şi Ungaria pentru anii ce vor veni.

 

EuroMiniStorage este deţinută de către un grup de investitori canadieni cu o experienţă combinată în afaceri de peste 50 de ani în Europa Centrală şi de Est.

 

EuroMiniStorage are plăcerea să anunte că proiectul din Budapesta a câştigat Premiul CIJ Best Warehouse/Logistic din Ungaria în anul 2009.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.