Ghidul Serviciilor
Euro Mini Storage
inapoi la firma 1111 vizite
Poza Mini Storage 101
Foto

 

 

 

Cum să alegeţi un spaţiu de închiriat pentru depozitare cu autoservire?

 

 

 

Închirierea unui spaţiu de depozitare poate fi foarte folositoare in recâştigarea spaţiului în casă sau la locul de muncă. Există multe forme şi mărimi de unităţi de stocare din care puteţi alege şi care sa vă permită sa nu plătiţi mai mult decât aveţi nevoie.

Sfaturi

 

Pasul 1: Localizaţi un spaţiu de depozitare

Locaţia este cel mai important factor pentru alegerea unui spaţiu de închiriat pentru depozitare. Accesaţi Google Maps (http://maps.google.com) şi introduceţi cuvintele cheie „depozit autoservire" + oraşul şi ţara dumneavoastră, pentru a accesa o hartă a spaţiilor de depozitare cu autoservire care se află cel mai aproape de dumneavoastră.

 

Pasul 2: Asiguraţi-vă că accesul la unitatea de depozitare se face uşor

Proximitatea este un factor important, însă, asiguraţi-vă că locaţiile se află în aproprierea şoselelor, autostrăzilor sau a altor drumuri principale. De asemenea, un alt factor important este existenţa parcării şi capacitatea de a aduce maşina până lângă spaţiul de depozitare. Pentru dumneavoastră poate fi importantă şi evitarea scărilor pe care trebuie urcată marfa, a holurilor strâmte sau a lifturilor mici. Solicitaţi răspunsuri la aceste cerinţe de la deţinătorii respectivelor spaţii. În cadrul aplicaţiei Google Maps, puteţi accesa opţiunea Street View (vizualizare stradă) disponibilă pentru zona pe care doriţi să o măriţi pentru a o vizualiza ca şi cum aţi fi la faţa locului. De asemenea, accesaţi pagina web a depozitului, pentru a vizualiza imagini ale spaţiilor de depozitare.

 

Pasul 3: Stabiliţi modul de folosire

Spaţiile de depozitare pot deservi nevoile de stocare personală şi comercială, iar, uneori, pe ambele. Atenţie la regulile spaţiului de depozitare, pentru a vă asigura că lucrurile care vă aparţin nu sunt confiscate! Este posibil ca mărfuri precum alimente perisabile, animale, bunuri furate şi substanţe ilegale să nu fie permise, din motive evidente!

 

   •Uz personal

Pentru depozitarea lucrurilor în scop personal, în cazul în care spaţiul dumneavoastră de locuit este limitat, puteţi dori să depozitaţi lucrurile pe care le folosiţi sezonier, precum biciclete, patine cu rotile şi schiuri până ce acestea pot fi folosite. Depozitarea pe termen scurt este o idee bună pentru cei care deţin prea multă mobilă sau aparatură electrocasnică, aşteptând să se mute într-o altă locuinţă.

 

   •Uz comercial

Pentru depozitarea în scop comercial şi de afaceri, ar putea fi nevoie să depozitaţi mărfuri (care nu sunt perisabile, desigur) sau excesul de marfă, articole de papetărie pentru birou, dosare sau chiar întreg mobilierul din birou.

 

Pasul 4: Pentru a vă face o idee în ceea ce priveşte spaţiul de depozitare de care aveţi nevoie, accesaţi acest Estimator de spaţiu al EuroMiniStorage.com pe http://www.euroministorage.ro/estimator-de-spatiu.html. Îl puteţi folosi pentru a măsura spaţiul de care aveţi nevoie pe baza numărului de camere, a suprafeţei casei dumneavoastră, a numărului de cutii sau a dimensiunii vehiculului.

 

Pasul 5: Stabiliţi gradul de siguranţă al spaţiului

Cel mai rău lucru care se poate întâmpla este să vi se fure lucrurile de valoare sau ca acestea să fie distruse de incendii. Asiguraţi-vă că spaţiul de depozitare este echipat cu alarme controlate individual. De asemenea, veţi dori să beneficiaţi de un spaţiu dotat cu aparate de supraveghere video, şi pază locală. Trebuie să hotărâţi singuri gradul de siguranţă pentru care sunteţi dispuşi să plătiţi sume suplimentare. Va trebui să încheiaţi şi o asigurare, pentru a vă proteja lucrurile depozitate împotriva furtului sau a deteriorării.

 

Pasul 6: Bucuraţi-vă de spaţiul de locuit recâştigat!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.