Ghidul Serviciilor
Euro Mini Storage
inapoi la firma 1110 vizite
Poza Stocare
Foto

Fie că este vorba de papetărie, consumabile sau mobilier de birou, puteţi găsi spaţiul de depozitare adecvat la preţul corect pentru dumneavoastră.Posibilitatea de a alege din diferitele dimensiuni ale boxelor va determina o plată corectă, doar pentru spaţiul de care aveţi nevoie.

Nu contează dacă este pe termen lung sau pe termen scurt, sistemul nostru de rezervări on-line vă va ajuta să alegeţi camera de depozitare corectă, ţinând seama de disponibilitatea camerelor. Perioada minimă de închiriere este de 30 de zile.

 

 

Siguranţa şi securitatea lucrurilor dumneavoastră este prioritatea principală pentru noi. Se desfăşoară o gamă largă de măsuri de securitate: 24 ore camere de supraveghere, clădire cu sistem de alarmă, poartă de acces pentru persoane cu cod individual, alarmă automată pentru fum. Ca securitate suplimentară, fiecare boxă este închisă cu propriul lacăt (disponibil şi pentru vânzare) a cărei unică cheie o deţineţi doar dumneavoastră.

 

 

Tot ceea ce aveţi nevoie pentru cât mai puţină bătaie de cap se poate obţine de la firma noastră. Astfel, cutii de diverse mărimi, bandă scotch, lacăte, frânghie, sisteme de rafturi, scaun de protecţie, inclusiv saltele şi nu numai.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.