Ghidul Serviciilor
Euro-Tel Brasov - Vanzari Si Incarcari Cartuse Imprimante
inapoi la firma 776 vizite
Poza Despre noi
Foto

Firma noastra utilizeaza doar cele mai bune si de calitate cerneluri si tonere pentru reincarcarea cartuselor si astfel ofera garantia ca, cartusele reincarcate de centrul nostru de refill vor efectua un print de cea mai buna calitate al imprimantei, copiatorului, multifunctionalului sau faxului dumneavoastra, în conditii similare ca ale unui cartus original OEM. Producatorii de consumabile HP, CANON, EPSON, LEXMARK, DELL, BROTHER, IBM, KYOCERA MITA, KONIKA MINOLTA, OKI, OLIVETTI, RICOH, SAMSUNG, TOSHIBA, XEROX, PANASONIC, SHARP, OCE, NASHUATEC, PHILIPS, GESTETNER, etc. estimeaza numarul de pagini printate la o medie a acoperirii de 5 % pe pagina A4. In functie de acoperirea din pagina, se va stabilii si numarul de foi care pot fi tiparite, care poate fi mai mare sau mai mic decat ce specifica producatorul.

Tonerele si cernelurile folosite sunt testate riguros in prealabil de catre tehnicienii nostri si provin de la furnizori de top precum Pelikan, JetTec si Inkrite din import Marea Britanie si Elvetia, si sunt dedicate pentru fiecare tip de echipament in parte. Piesele uzate sunt inlocuite (cilindrul, lamela de stergere, etc.) astfel incat cartusele sa tipareasca text negru puternic, iar culorile albastru, magenta si galben, clare si de calitate.

Cartusele care sunt uscate sau infundate vor fi desfundate cu aparatura de ultima generatie (desfundare in vacuum, baie cu ultrasunete, aparate cu abur) cat si cu solutii speciale, care vor fi utilizate atat in interiorul cartusului cat si in exterior, pentru cele mai bune rezultate.

La tonerele care scot dunga neagra pe marginea foii sau un print mai pal (si nu un black puternic) vom inlocui gratuit, in garantie, cilindrul. Deasemenea, va mai fi amorsat cu pudra speciala UniNet pentru un print perfect.

Punct lucru: Euro-Tel, Str. Republicii, Nr. 25, Brasov, Tel: 0268.419.366

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.