Ghidul Serviciilor
Euroclinic
inapoi la firma 898 vizite
Poza Maternitate
Foto

Departamentul Maternitate al Spitalului Euroclinic este constituit dintr-o echipa formata din medici obstetricieni si neonatologi, moase si asistente. Personalul este specializat in oferirea asistentei pentru unul dintre cele mai importante momente din viata: nasterea unui copil.

Nasterea propriu-zisa este doar una dintre etapele ce duc la minunea aparitiei copilului. Viitoarea mamica va trece prin procese importante de decizie si de schimbari in starea de sanatate. Spitalul Euroclinic ofera servicii complete de monitorizare a sarcinii in centrele medicale Euroclinic, ambulatoriul de specialitate si in spital.

La Euroclinic pot naste atat paciente care au fost monitorizate in cadrul ambulatoriul de specialitate al spitalului sau centrelor noastre medicale, cat si cele care doresc doar serviciile maternitatii. Viitoarele mamici sunt invitate sa consulte lista Medicilor din cadrul departamentului "Maternitate".

Maternitatea reprezinta spitalul/sectia care asigura asistenta medicala a femeii gravide in perioada sarcinii, a nasterii si a lauziei. La Spitalul Euroclinic va asteaptam sa nasteti intr-un ambient cald si prietenos, prevazut cu toate facilitatile necesare pentru a face fata momentului nasterii fara griji. Mai multe detalii despre nasterea la Euroclinic

Dincolo de o echipa de profesionisti, punem la dispozitia pacientelor noastre conditii la standarde internationale.

Rezervele standard si rezervele VIP sunt pregatite pentru venirea pe lume a bebelusului dvs.

Maternitatea e direct conectata cu salile de nastere si blocul operator. Are in componenta si o sala de tratamente pe etaj, unitate de terapie intensiva pentru nou nascuti, precum si un spatiu de asteptare pentru vizitatori.

Noi va vom spulbera temerile si angoasele sau frica de necunoscut, va vom ajuta sa intelegeti vulnerabilitatea si nevoile bebelusului dvs., precum si cum sa traiti in armonie in trei. Toate informatiile legate de schimbarile petrecute in timpul sarcinii si in travaliu, sau la nastere, deopotriva in sens fizic si psihologic, le puteti invata de la specialistii Euroclinic, participand la cursurile Programului de educatie "Scoala Parintilor".

Echipa de medici obstetricieni si neonatologi, echipa completa de moase si asistente, se vor afla in permanenta langa dvs., 24/24 h, pentru a va ajuta in acest moment atat de important, al aducerii pe lume a unui bebelus. Veti fi asistata in permanenta in timpul travaliului si al nasterii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.