Masina pentru termosudare caserole in atmosfera controlata VG600 este utilizata de producatorii mici si mijlocii din industria alimentara.
Este un echipament versatil, avand posibilitatea de constructie a matritelor pentru caserole in functie de necesitatile clientului.
Dupa alimentarea cu caserole, masina creeaza vacuum in interiorul acestora, in locul aerului fiind introdusa o combinatie de gaze in functie de tipul produsului ambalat, urmand termosudarea caserolei.
Folia utilizata pentru termosudare trebuie sa coincida cu materialul din care este fabricata caserola pentru a obtine rezultate excelente.
Datorita componentelor de inalta calitate si a tehnologiei de ultima ora utilizate in constructia echipamentului, acesta este fiabil si eficient, reusind sa faca fata celor mai exigente procese de productie.
Corespunde normelor europene privind protectia muncii si igiena.
Caracteristici tehnice
Capacitate pompa [m?/ora]: 20
Dimensiuni suprafata de lucru [Lxl mm]: 265 x 325
Putere [kW]: 1.6
Alimentare [VAC]: 220
Dimensiuni de gabarit [Lxlxh mm]: 610 x 600 x 560
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.