Ghidul Serviciilor
Einhell Romania, Dragomiresti / Ilfov - Service Scule Electrice
inapoi la firma 916 vizite
Poza Despre noi
Foto

Einhell România este subsidiară locală a grupului german omonim, unul dintre liderii mondiali ai pieţei de scule electrice. Cei peste 45 de ani de experienţă la nivel internaţional constituie baza succesului înregistrat de compania noastră în România, care este una dintre cele mai puternice reprezentanţe.

La nivel internaţional, grupul Einhell comercializează anual peste 10 milioane de scule electrice, ceea ce constituie o garanţie a eficienţei practice şi a capacităţii inovative a companiei pe segmentul de activitate specific. Pentru anul 2017, compania a înregistrat o cifra de afaceri la nivel internaţional de 552 milioane de euro şi de peste 5.2 milioane de euro la nivel local.

Avem o prezenţa activă pe piaţă românească de peste 15 ani, produsele regăsindu-se în atât în reţeaua cash&carry, D.I.Y., comerţul online cât şi în reţeaua de distribuţie şi magazinele tradiţionale.

Suntem unul dintre cei mai performanţi parteneri de comerţ intern şi internaţional pentru maşini electrice de mâna şi staţionare, maşini pentru grădină, tehnologia apei, aer comprimat, curăţenie, produse destinate segmentului auto dar şi o gamă largă de accesorii şi consumabile pentru toate acestea.

 

Performanţa şi calitatea sunt bine echilibrate şi sunt oferite la un preţ care satisface orice client. Produsele noastre sunt grupate în două linii de bază respectiv EXPERT/EXPERT PLUS şi HOME/CLASIC. Gama de maşini EXPERT/EXPERT PLUS semnifică nivelul nostru foarte înalt de know-how în design de produs şi performanţă incluzând tehnologii brevetate şi patentate. În această linie de produse se regăseşte şi întreg sortimentul POWER-X-CHANGE – un sistem inovator de maşini care pot folosi acelaşi acumulator de 18 V indiferent de maşina care se utilizează şi indiferent de aplicaţie (în casă, în grădina sau în atelierul auto). La maşinile care necesită putere mare (de exemplu maşinile de grădina), datorită tehnologiei TwinPack, se pot monta 2 acumulatori realizând astfel o alimentare de 36 V pentru putere sporită a motorului maşinii. Gama de maşini HOME/CLASIC reprezintă linia pentru clienţii începători şi sunt caracterizate prin utilitatea lor dar şi prin calitate, la preţuri atent calculate.

 

Service-ul este asigurat în garanţie şi în postgaranţie atât în Bucureşti cât şi prin punctele agreate din România.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.