Ghidul Serviciilor
Euromatt Trade Invest - Vanzare, Instalare Stergatoare Profesionale, Acoperiri Pardoseli, Bucuresti
inapoi la firma 1086 vizite
Poza Despre Euromatt Trade Invest
Foto

Firma noastra se ocupa cu vanzarea, instalarea barierelor de praf (stergatoare profesionale), covorase personalizate, acoperiri pardoseli in zone umede si uscate, covorase ergonomice pentru zone industriale, covorase antistatice pentru zone unde se utilizeaza aparatura electronica si electrica, materiale antiderapante pentru pardoseli si scari.

 

Noi colaboram cu firme straine specializate de ani de zile in aceste domenii din CE si SUA.

 

In ziua de astazi mentinerea curateniei in incaperi permite special concepute pentru acest scop bariere de murdarie.

 

Modul de alegere a barierei de murdarie inseamna nu numai mentinerea pardoselelor din incapere, dar si incaperea in sine, asa cum la micsorarea cantitatii prafului si a murdariei se mareste termenul de exploatare a incaperii. Aceasta miscoreaza cheltuielile de curatenie (pt. utilaje si personal) si imbogateste aerul in incapere, micsorand in asa mod procentul de imbolnavire a angajatilor, ridicandule productivitatea muncii. Deaceea cea mai efectiva bariera de murdarie este aceea , unde se utilizeaza un sistem pe 3 nivele de stergatoare profesionale.

 

Firma noastra propune  trei trepte de retinere a murdariei, care se considera cele mai efective:

1-a trapta de retinere: Strada-la intrarea in cladire;

2-a treapta de retinere: Holul intre strada si incapere (coridor);

3-a treapta de retinere: Coridor-zona interioara.  

Zapada si particulele mari de murdarie se elimina la primul nivel, particolele medii la al 2-lea, praful (nisipul) la al 3-lea.

 

Pe langa aceasta, pentru o mai buna alegere a tipului de stergator, trebuie de stiut numarul de vizitatori, care zilnic intra in cladire si dimensiunile intrarilor, unde va fi instalat stergatorul.

 

Pentru primul si al 2-lea nivel de curatare sunt recomandate stergatoarele, care se monteaza afara imediat in fata usii si in hol imediat dupa usa, unde retin majoritatea cantitatii de murdarie si apa. La ultimul nivel cele mai effective se considera covorasele, care absorb ramasitele de praf si apa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.