Ghidul Serviciilor
Europe Connection - Seminee, Sobe Din Ceramica, Masini De Gatit, Cosuri De Fum, Arad
inapoi la firma 1632 vizite
Poza Despre noi
Foto

Bun venit pe site-ul nostru !

Aici gasiti produsele noastre: seminee, sobe din ceramica, focare din fonta sau otel, masini de gatit, cosuri de fum, accesorii de curatat, accesorii de montaj (racord flexibil de inox, vata izolatoare cu densitate mare, grile aerisire).

Francezii si italienii sunt renumiti pentru stilul si eleganta lor, de aceea noi am concentrat în compania noastra cei mai importanti si seriosi producatori de seminee, sobe si cosuri de fum din Europa.

Notorietatea acestora ne obliga sa promovam produsele, cât mai bine posibil, astfel încât suntem pregatiti sa va consiliem în legatura cu:

Noi va putem asigura ca suntem cei mai eficienti distribuitori dar mai ales avem preturile cele mai mici de pe piata din România, asigurând astfel distributia si montajul în orasele: Bucuresti, Timisoara, Arad, Brasov, Bacau, Baia Mare, Constanta, Deva, Hunedoara, Oradea, Cluj, Drobeta-Turnu Severin, Resita, Lugoj, Satu-Mare, Sibiu, Târgu Jiu, Alba Iulia, Târgu Mures, Râmnicu Vâlcea, ieftin si rapid.

Fiind distribuitori ai celor mai renumiti designeri - producatori cunoastem cel mai bine orientarile estetice ale clientilor si partenerilor nostri, de la atitudine traditionala pâna la conceptele cele mai moderne.

Studiind produsele de pe acest site, suntem siguri ca veti constata faptul ca este cel mai complet, facil din România.

Noi tinem mult la confortul dumneavoastra, de aceea am ales sa va prezentam doar producatorii cei mai importanti si cu preturile cele mai bune, reducând astfel cautatea dumneavoastra.

Va dorim mult succes !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.