Ghidul Serviciilor
Euro Foster - Servicii De Inchiriat Si Montaj Schele Constructii, Bucuresti
inapoi la firma 830 vizite
Poza Schela modulara R70 - inchiriere
Foto

Schela modulara R-70 din dotarea EuroFoster este una dintre cele mai versatile solutii pentru realizarea proiectelor dumneavoastra. In termeni de siguranta, aceasta este imbatabila, deoarece dispune de o suita de componente care permit sistemului sa fie foarte usor, rapid de montat si facil de adaptat.

Aceasta schela modulara vine in dotare cu module de trecere pentru trotuar, sisteme de montaj a consolelor si protectii pentru caderile de moloz. R-70 este compusa din elemente tubulare rigide, care se imbina intre ele cu ajutorul platformelor si balustradelor de sustinere longitudinale. Acest sistem de montare ii ofera acesteia atat un carcter versatil cat si o structura rigida si sigura. Schela modulara R-70 nu poate fi montata fara balustradele de sustinere aferente, fapt ce o determina sa fie unul dintre cele mai sigure produse de acest fel de pe piata.

Schela modulara R-70 poate fi montata astfel incat sa fie folosita atat pentru lucrari de fatada, ridicare de constructii noi sau chiar si reabilitare. Unul dintre proiectele cele mai complexe in care am lucrat cu aceasta schela a fost chiar reabilitarea Arcului de Triumf. In cadrul acestui proiect, schela modulara si-a demonstrat utilitatea pana la finalizarea lui. Constructorii si reabilitorii aveau nevoie sa aiba acces nestingherit la toate suprafetele monumentului. Faptul ca acesta are unghiuri foarte complexe si diferite, schela modulara R-70 a trebuit sa fie montata in asa fel incat sa permita constructorilor sa isi desfasoare activitatea intr-un mod eficient, sigur si sa finalizeze lucrarile de reabilitare intr-un timp util.

Versatilitarea sistemului de schele modulare R-70 si ingeniozitate inginerilor EuroFoster fac ca orice proiect sa fie fezabil. Indiferent de complexitatea lucrarilor pentru care am realizat ansambluri de schele fixe, intotdeauna am reusit sa oferim o solutie viabila, eficienta si sigura clientilor nostri. Cu EuroFoster, proiectele dumneavoastra vor capata forma!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.