Ghidul Serviciilor
Eurostivuitoare - Inchirieri De Utilaje Pentru Constructii, Oradea
inapoi la firma 1057 vizite
Poza Stivuitoare.Com - detalii firma
Foto

Stivuitoare.Com a fost înfiintata în anul 1992, având unul dintre obiectele de activitate comercializarea stivuitoarelor, echipamentelor de ridicat si a pieselor de schimb. Dupa o experient de peste 20 de ani în domeniul stivuitoarelor si a echipamentelor de ridicat, suntem cunoscuti ca fiind una dintre firmele care poate oferi cea mai larga gama de piese de schimb pentru majoritatea marcilor de stivuitoare si echipamente de ridicat.

Firma noastra cunoaste peste 8 (opt) milioane de repere pentru procurarea pieselor de schimb de pe piata mondiala, din care 280.000 de piese de schimb le putem livra într-un interval de timp de 48 de ore.

Dorim sa fim un sprijin în dezvoltarea firmei dumneavoastra. Prin noi puteti obtine stivuitoare, transpaleti(manuali, electrici, cu cantar si altii), platforme cu brat articulate, platforme pe verticala(tip foarfece) noi si second-hand reconditionate precum si anvelope sau cauciucuri pline.

De asemenea va oferim si urmatoarele servicii: închirieri, service, garantii, post-garantii, schimburi în sistem "buy-back", intermedieri vanzari-cumapari stivuitoare, alte schimburi, pentru orice tip de utilaje, asistenta non-stop la punctele dumneavoastra de lucru.

 

Pentru orice alte detalii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

 

În prezent agentii nostri de vânzari va asteapta în majoritatea zonelor tarii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.