Tipul programului de formare : Calificare
Pregatire minima pt.inscriere : Invatamantul minim obligatoriu
Varsta minima : 18 ani
Durata programului : 17 saptamani - 720 ore(240 ore teorie + 480 ore practica)
Cod : N.C.5122.2.1
Pret : 390 Ron
Bucatarul realizeaza preparate culinare dupa diferite retete care sa satisfaca exigentele consumatorilor. In acest scop, el se ocupa de pregatirea produselor alimentare pentru gatit. Bucatarul utilizeaza in activitatea sa diferite produse alimentare, unelte si masini cu ajutorul carora transforma alimentele in preparate culinare. Ca unelte si masini utilizate mai frecvent pot fi enumerate: cutite, satarul, robotul de bucatarie, masini de curatat si de taiat zarzavat, masini de tocat, masini de amestecat, friteuza, cuptoare clasice sau cu microunde, agregate frigorifice.
Planul de pregatire pentru meseria de: BUCATAR
1. COMUNICARE SI NUMERATIE
2. UTILIZAREA CALCULATORULUI SI PRELUCRAREA INFORMATIEI
3. COMUNICARE �N LIMBA MODERNA
4. ASIGURAREA CALITATII
5. DEZVOLTARE PERSONALA �N SCOPUL OBTINERII PERFORMANTEI
6. IGIENA SI SECURITATEA MUNCII
7. LUCRUL IN ECHIPA
8. ORGANIZAREA ACTIVITATIILOR DE ALIMENTATIE SI TURISM
9. PROMOVAREA PRODUSELOR SI SERVICIILOR
10. PSIHOLOGIA CONSUMATORULUI
11. EVIDENTA OPERATIVA
12. REALIZAREA PREPARATELOR CULINARE
13. REALIZAREA DIETELOR
14. PREGATIREA PREPARATELOR TIP 'CATERING' SI 'FAST FOOD'
15. ESTETICA PREPARATELOR CULINARE
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.