Tipul programului de formare : Calificare
Pregatire minima pt.inscriere : Invatamantul minim obligatoriu
Varsta minima : 18 ani
Durata programului : 17 saptamani-720 ore(330 ore teorie + 390 ore practica)
Cod : N.C. 5123.2.1
Pret : 450 RON
Planul de pregatire pentru meseria de: Ospatar
1.Amenajarea si aranjarea mobilierului dintr-un salon de servire
2.Deprinderi de intrebuintare a obiectelor de inventar
3.Primirea comenzii si transmiterea la sectie a acesteia
4.Troliul si sistemele auxiliare ale ascensoarelor
5.Servirea preparatelor si bauturilor
6.Intocmirea meniului pentru micul dejun,dejun,cina si mese festive
7.Notiuni fundamentale de igiena si sanatate
8.Calculul economic si evidenta operativa in unitati de alimentatie publica
9. Tehnologia culinara
Practica :
Servirea clintilor in unitati de alimentatie publica
Aranjarea si debarasarea meselorr
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.