Ghidul Serviciilor
Eutron Invest Romania - Comercializare Si Service Case De Marcat Electronice
inapoi la firma 1598 vizite
Poza Servicii de Imprimare carduri
Foto

In mai putin de zece ani, cardurile au trecut de la statutul de curiozitate, prin cel de moda, la nivelul de necesitate tot mai pregnanta si prezenta in tot mai multe arii ale activitatii si chiar ale vietii de zi cu zi a fiecaruia.

Pe langa deja omniprezentele carduri de debit si de credit, azi tot mai multe companii au nevoie de propriile carduri, fie ca acestea servesc identificarii persoanelor si obtinerii dreptului de acces in diferite spatii, sub forma de legitimatiii, carduri de membru sau carduri de acces,  fie ca au drept scop  fidelizarea si atragerea de clienti - cardurile de fidelitate, cardurile de discount sau de cadou (gift-card).

Celor interesati sa foloseasca astfel de carduri Eutron le pune la dispozitie solutiii complete. Alegerea celei mai bune solutii, furnizarea cardurilor (in forma lor initiala, netiparita), a imprimantelor si/sau a cititoarelor de carduri, a software -ului necesar ca si (dupa caz) a unor baze de date si acordarea de asistenta tehnica, acestia sunt toti pasii necesari pentru cei care doresc sa aiba propria lor solutie de imprimare a cardurilor. De asemenea, celor care opteaza pentru aceasta varianta, Eutron le poate furniza direct carduri pretiparite.

Astfel de carduri personalizate, pot fi imprimate monocrom sau in policromie, sunt extrem de durabile si pot fi imprimate cu orice fel de elemente: coduri de bare, text, grafica, foto. Ele pot fi facute de catre client sau produse de Eutron.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.