Ghidul Serviciilor
Eva Design - Case Din Lemn, Foisoare, Pergole Si Terase, Otopeni
inapoi la firma 685 vizite
Poza Case din lemn
Foto
Foto

Case tip Canadian, cu perete sandwich cu urmatoarea structura (de la exterior la interior): tencuiala colorata, plasa de fibra de sticla cu adeziv special, izolatia de polistiren de 5 cm lipit cu un adeziv pe OSB, placa de OSB de 15 mm, constructia de lemn masiv, izolatie de polistiren de 100 mm, folia anticondens, structura de rigips + placile de rigips

Functiile de sustinere si de legatura la peretii de tip sandwich sunt realizate printr-o structura de rezistenta din lemn.

Lemnul, ca material de constructie, are caracteristici deosebite: este flexibil, are densitate mica, se poate dimensiona usor, se monteaza usor prin cuie, suruburi sau materiale adezive si este o materie prima naturala.

O alta functie importanta a peretelui este izolarea fonica si termica

Echivalentul termic al unui perete tip sandwich de 18 cm este egal cu al unuia de caramida de 50 cm. Elasticitatea lemnului si a elementelor de prindere si fixare confera constructiei pe structura de lemn o rezistenta seismica de peste 8 grade pe scara Richter.

Alte avantaje ale caselor din lemn: fata de casele clasice din caramida sunt mai ieftine, durata de executie mai scurta, iar calitativ sunt la fel de bune. In America si Canada 90% din casele construite sunt de acest tip.

Materialul lemnos este atent selectionat, uscat in uscatoare performante, tratat si prelucrat in linii tehnologice moderne.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.