Ghidul Serviciilor
Constantin Dragos Mirica - Evaluator Autorizat Ebm, Epi Si Ei. Bucuresti
inapoi la firma 170 vizite
Poza Audit energetic
Foto

AUDITUL ENERGETIC al unei cladiri urmareste identificarea principalelor caracteristici termice si energetice ale constructiei si ale instalatiilor aferente acesteia, dar si stabilirea din punct de vedere tehnico-economic a solutiilor de reabilitare si/sau modernizare tehnica si energetica a constructiei si a instalatiilor aferente acesteia.

CERTIFICATUL DE PERFORMANTA ENERGETICA al unei cladiri urmareste declararea si afisarea performantei energetice a cladirii, prezentata intr-o forma sintetica unitara, cu detalierea principalelor caracteristici ale constructiei si instalatiilor aferente acesteia, rezultate din analiza termica si energetica.

Conform Art 19 alin (4) din Legea 372/2005 „contractele de vanzare – cumparare incheiate fara respectarea prevederilor Art 19 alin. (1) din Legea 372/2005 sunt supuse nulitati relative potrivit prevederilor Codului Civil”.

Acte necesare pentru a obtine un CERTIFICAT DE PERFORMANTA ENERGETICA si a unui AUDIT ENERGETIC PROFESIONAL CERTIFICAT de performanta ENERGETICA – INFORMATII

Valabilitate – zece ani de la data emiterii, cu exceptia situatiei in care pentru cladirea respectiva se executa lucrari de renovare majora.

Cuprinde valori de referinta prevazute de reglementarile tehnice in vigoare privind consumurile de energie si emisiile de CO2.

Se elibereaza proprietarului cladirii.

Auditul energetic este necesar pentru:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.