Ghidul Serviciilor
Evia Media
inapoi la firma 2603 vizite
Poza Servicii marketing online
Foto

Serviciile oferite de agentia de publicitate Evia Media sunt destinate nu numai brand-urilor consacrate ce cauta intotdeauna modalitati noi de exprimare si atingere a consumatorului, dar si celor mai putin consacrate si dornice de marketing eficient.

Daca sunteti la inceput de drum si nu aveti inca o identitate vizuala, dar sunteti interesat de acest mod neconventional de a va promova produsul / serviciul, noi va putem ajuta.

Am creeat pentru Dumneavoastra un graphic & web design studio si am cooptat in echipa specialisti in consultanta si design de brand care va pot consilia in obtinerea identitatii vizuale a companiei Dumneavoastra.

Am dezvoltat pentru Dumneavoastra acest serviciu, pentru a ne asigura ca mesajul publicitar pe care doriti sa-l expuneti se potriveste specificatiilor noastre, iar calitatea si impactul vizual corespund pretentiilor Dumneavoastra.

Scopul in sine este sa construim pentru Dumneavoastra identitati vizuale / brand-uri cu care consumatorii targetati sa-si doreasca sa interactioneze si apoi sa va promovam:

Marketing-ul Online este un ansamblu de operatiuni specifice Internetului, al caror scop este promovarea brand-ului/ marcii/ serviciului/ produsului/ ofertei si favorizeaza comunicarea pe internet, crescand notorietatea companiei si implicit veniturile acesteia.

Pentru a dezvolta campanii de marketing online si a creste notorietatea companiei Dumneavoastra, vom lua in considerare urmatoarele aspect importante:

Suntem convinsi ca si noile servicii puse la dispozitia Dumneavoastra de agentia de publicitate EVIA MEDIA, va vor ajuta sa va promovati afacerea eficient !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.