Ghidul Serviciilor
Evita Medical Ingrijiri Medicale Personalizate La Domiciliu
inapoi la firma 1155 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto

»2007 - 2017«

10 ANI DE EXPERIENTA SI PROFESIONALISM DEDICATI PACIENTILOR BOLNAVI INGRIJITI LA DOMICILIU

Firma noastra se afla în relatii contractuale cu:

- CASMB

- CASAOPSNAJ

 

VALORI

EVITA MEDICAL se doreste a fi o alternativa sustenabila pentru perioadele de spitalizare sau de asteptare pe holurile clinicilor si a cabinetelor medicale.

Credinciosi devizei ”Nicaieri nu este ca acasa“, urmarim ca pacientii nostri sa beneficieze de servicii de asistenta / ingrijire medicala la domiciliu calificata, personalizata pe nevoile fiecarui pacient in parte conform matricei stabilite de medicul prescriptor, la cele mai inalte standarde de calitate, fara a parasi comfortul locuintei proprii.

Valorile care guverneaza activitatea EVITA MEDICAL sunt:

Si, din RESPECT pentru pacientii nostri, incercam ca impactul vizitelor noastre la domiciliu acestora sa fie minim. Aducem cu noi toate materialele si dispozitivele medicale necesare, si, la plecare, luam cu noi toate deseurile medicale rezultate in urma prestarii serviciilor medicale respective.

 

Echipa EVITA MEDICAL

Pentru a ne asigura ca valorile EVITA MEDICAL sunt respectate si ca pacientii beneficiaza de servicii de cea mai buna calitate, am strans laolalta o echipa formata numai din profesionisti acreditati, avand toate avizele de libera practica necesare, vizate la zi.

Partea medicala este asigurata de medici si asistenti medicali cu o experienta bogata in medicina de urgenta sau ATI. Toti profesionistii cu care colaboram, fie program full-time, fie program part-time, au lucrat sau inca lucreaza in unitati spitalicesti de top din Bucuresti.

Partea de recuperare si kinetoterapie este asigurata de kinetoterapeuti cu ani de experienta, atat in domeniul kinetoterapiei cat si al fizioterapiei si recuperarii medicale, pentru adulti si pentru copii.

Deplasarea echipelor pe teren este asigurata cu mijloacele auto proprii ale companiei, dotate cu toate materialele si dispozitivele necesare prestarii unor servicii medicale de calitate (manusi chirurgicale, fese, pansamente, comprese sterile, seringi, ace, dezinfectant, alcool sanitar, canule, sonde, tuburi de dren, pampers, stetoscop, teste de glicemie, glucometru, tensiometru, etc.).

Directorul medical impreuna cu coordonatorul medical se asigura ca activitatea celor care viziteaza pacientii si care presteaza serviciile medicale la domiciliu se desfasoara in cele mai bune conditii, cu cele mai bune rezultate, astfel incat satisfactia pacientilor sa fie la cote maxime.

In cazul in care aveti nevoie de o programare sau doriti informatii legate de serviciile noastre de ingrijiri medicale la domiciliu, personalul nostru competent va raspunde promt la orice intrebare.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.