Ghidul Serviciilor
Evotrend Business Solutions
inapoi la firma 390 vizite
Poza Consultanta financiara
Foto

Departamentul financiar-contabil va asigura deopotriva o analiza reala a posibilitatilor companiei Dvs. si intocmirea respectiv depunerea actelor contabile conform legislatiei in vigoare. Deasemenea, profitand de experienta personalului de care dispunem suntem convinsi ca printr-o buna gestionare a situatiei financiar-contabile putem reduce costurile si creste prin urmare marja de profit. Va asiguram aceste servicii in functie de marimea companiei Dvs., printr-o oferta personalizata, sub forma de consultanta, ceea ce presupune consilierea clientelei spre alegerea solutiilor optime, ori sub forma contractului de colaborare, ce presupune asumarea intocmirii situatiilor financiare de la A la Z. Servicii de consultanta financiara:

Nota: Informatiile, solutiile si consilierea in domeniul financiar sunt oferite de societati si persoane abilitate in domeniu, partenere ale EvoTrend Business Solutions

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.